Banyol Sunda

7 Alesan Cak-Cak Murag

  1. Tisoledat
  2. Nundutan
  3. Poho teu muntangan
  4. Tijalikeuh
  5. Ngalindur
  6. Cangkeuleun
  7. Reuwas nempo jurig keur maca tulisan ieu ! Hahahahah….

 

Leueur Siga Urang Aring

Cunduk kana waktu…

Ninggang hayang sare…..ulah talangke…

Amparkeun sepre….kebutan ku sapu nyere…buru menta dipepende…

Kade poho jampe harupat…. geus gede sina melesat

Asup kana liang saat…rasakeun anu ngocepat…

Eta lain lauk sepat…

Kade ulah waka diangkat..

Sok sanajan rada telat…

Nikmat alabatan dodol coklat..

Teu eling bari melengking..

Cicing ngarasakeun cai meuting..

Nu ngalir kana sisi pingping…

Leueur siga minyak orang aring..

Geura kumbah bisi kaburu garing…! Heheheh….

 

Hayang Ngising

Keur peuting aing nyaring hees teu daek cicing,

Lantaran hayang ngising,

Barang ngising kaluar cacing.

Kabeneran isukan rek dipake mancing,

Barang mancing meunang lauk keting,

Diteundeun dina piring, eh kunaon dipaling ucing,

Ucingna dibanting mider kaliling, sampe kaluar anu pangsiiiing… !!

 

(Sakitu bae nya tong seueur-seueur atuh, bilih ngaosna bosen, kin deui nu sanesna mah !)

Tinggalkan komentar

Silahkan Tinggalkan Komentar, Mohon jangan Spam. Spam dan cantuman link akan saya hapus !

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s